Permon AB

Dalarnas län

Information

Permon AB är ett bolag som finns i Orsa. I Permon AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frisk, Monica Katarina Sadhana som är född 1952 och har titeln VD, Frisk, Monica Katarina Sadhana som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Per Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frisk, Vilhelm Anders Ruben som är född 1986 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Permon AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Permon AB på telefon 0250-552015.

Bolaget ska bedriva förlagsverksamhet inom bok-, tidnings-, och internetbranschen, bildbyråverksamhet, kurs- och utbildnings- verksamhet, spa- och konferansverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Permon AB av bolagstypen Aktiebolag.

Permon AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Orsa arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Permon AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Permon AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Permon AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Permon AB har 556224-8137 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.